Zakelijk contact

Als coach help ik niet alleen anderen bij hun ontwikkeling, maar blijf ik mijzelf ook graag ontwikkelen. Naar mijn idee doe je dat door te lezen, te blijven leren van elkaar en door te netwerken. Door open te staan voor anderen en hun ideeën en kennis.

Heb jij ideeën of suggesties? Wil je netwerken of overleggen over de mogelijkheden van een samenwerking, of wil je om een andere reden in contact komen met mij?

Dan hoor ik dat graag. Bel of mail. Je krijgt altijd een reactie.

 

Hartelijke groet,

 

BeMinded Coaching

Tanja van de Pol

 

BENT U WERKGEVER ?

U zult niet de eerste werkgever zijn met één of meerdere personeelsleden die baat zouden hebben bij een coachingstraject. Voel u vrij om mij vrijblijvend te benaderen voor meer informatie en een kennismaking zodat we een eventuele samenwerking kunnen bespreken. Dit kan zijn in de vorm van een één op één coachingstraject voor uw personeelslid of door middel van een training voor een team binnen uw bedrijf. U kunt een mail sturen naar info@beminded of bellen naar 06 17 87 87 87.

 

 

DE NIEUWE TOEKOMST

Mij is gevraagd onderstaande folder te delen, en dat doe ik ook graag. Ben jij coach(end) of ken jij een coach die zich graag zou inzetten voor een project over empowerment van ex-slachtoffers van huiselijk geweld? Kijk dan vooral even naar onderstaande flyer:

Flyer DNT Coaches 2017