Zakelijk contact

Netwerken of samenwerken?

Als coach help ik niet alleen anderen bij hun ontwikkeling, maar blijf ik mijzelf ook graag ontwikkelen. Dat doe ik door te blijven lezen, te blijven leren (van elkaar) en door te netwerken. Door open te staan voor anderen en hun ideeën en kennis.

Heb jij ideeën of suggesties, kan ik iets voor jou betekenen? Wil je netwerken of overleggen over de mogelijkheden van een samenwerking? Of wil je om een andere reden in contact komen met mij?

Dan hoor ik dat graag. Bel of mail. Je krijgt altijd een reactie.

 

Hartelijke groet,

BeMinded Coaching.

Tanja van de Pol

 

 

BENT U WERKGEVER ?

U zult niet de eerste werkgever zijn met één of meerdere personeelsleden die baat zouden hebben bij een coachingstraject. Voel u vrij om mij vrijblijvend te benaderen voor meer informatie en een kennismaking zodat we een eventuele samenwerking kunnen bespreken. Dit kan zijn in de vorm van een één op één coachingstraject voor uw personeelslid of door middel van een training voor een team binnen uw bedrijf. U kunt een mail sturen naar info@beminded of bellen naar 06 17 87 87 87.

 

 

DE NIEUWE TOEKOMST

Mij is gevraagd onderstaande folder te delen, en dat doe ik ook graag. Ben jij coach(end) of ken jij een coach die zich graag zou inzetten voor een project over empowerment van ex-slachtoffers van huiselijk geweld? Kijk dan vooral even naar onderstaande flyer:

Flyer DNT Coaches 2017

 

MAATJE ACHTER DE VOORDEUR

In Utrecht is dit jaar (2018) een project gestart vanuit onder andere Moviera, en Movisie. Dit project verbindt ervaringsdeskundigen met voormalig slachtoffers van huiselijk geweld, om buiten het hulpverleningstraject in contact te staan met elkaar. Maatjes helpen, maatjes zijn er, maatjes luisteren. Ik maak deel uit van dit project, in die zin dat ik een maatje ben. Een deskundige. Aanmelden voor een maatje kan bij het project Maatje Achter De Voordeur.