Workshop 4 Vrouwelijkheid en Seksualiteit

Als jij in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Vrouwelijkheid en seksualiteit? Zie jij een druk onhandig meisje, of zie je die krachtige sterke vrouw die jij door de jaren heen geworden bent?

 

Wat is vrouwelijkheid?

Vrouwelijkheid heeft in essentie maar weinig te maken met rokjes of met lagen make-up. Wat het wel is gaan we bespreken, onderzoeken en opnieuw definiëren. Zodat jij je vrouwelijkheid in kunt zetten. Want vrouw zijn omdat je zo geboren bent, en vrouw zijn en je zo gedragen zijn twee verschillende dingen. Wij hebben het geluk te mogen leven in een maatschappij en cultuur waarin vrouwen rechten hebben, waar ze mogen werken, waar ze zichzelf mogen laten horen. En toch ontbreekt dat ‘laten horen’ deel vaak. We zijn in verhouding tot mannen vrij timide en durven vaak onze vrouwelijkheid niet in te zetten. Vanuit schaamte, of vanwege vooroordelen en door de manier waarop een ‘dame’ zich volgens de opvoeding moet gedragen.  Daardoor zetten we automatisch een groot deel van onze persoonlijkheid en sterke kanten opzij.

 

Laten we niet tuttig doen.

Bepaalde karaktertrekken komen meer voor bij vrouwen dan bij mannen, en wij vrouwen ontwikkelen ons op een aantal gebieden anders. Dat is niet alleen interessant, maar ook heel nuttig om te weten én eigen te maken door middel van oefeningen. Ook gaan we creatief aan de slag om jouw eigen sterke vrouwelijke kanten ontdekt. Of het nu om je rol in het gezin gaat, als vriendin, of in je carrière.

Een deel van deze workshop gaat over seksualiteit. Als je dat hoort, denk je niet meteen aan je werk. Toch geloof ik dat het ervaren en bewustzijn van je seksualiteit je helpt om je niet alleen als partner te profileren, maar ook als volwassen, capabele werkneemster. Als vrouw. Dat is ook bewezen. En vergeet niet:  seksualiteit staat niet gelijk aan ordinair of een te diep decolleté. Absoluut niet. Dus het wordt tijd dat niet alleen mannen, maar ook wij vrouwen zelf die gedachten en vooroordelen laten varen. Hoe je dit kunt loslaten, en waar je je op kunt richten leer je op een creatieve manier tijdens deze workshop.

Wordt de baas over je hormonen.

Elke vrouw heeft wel eens de snerende opmerking: “Ben je ongesteld ofzo?” gehoord. En vaak zit er een kern van waarheid in. Hormonen hebben invloed. In deze workshop leer je ook hoe jij je hormonen vóór je laat werken, en kunt betrekken bij alledaagse besluiten; dus hoe en wanneer je iets kunt oppakken of wanneer je iets beter even kunt laten rusten.

 

Act like a lady – on high heels –ready to fire

Wil jij leren op een nuchtere manier je seksualiteit te ervaren en je vrouwelijkheid in te zetten zodat jij je een krachtige vrouw voelt? Versterk je positie als vrouw op alle gebieden in je leven en meld je aan voor de workshop Vrouwelijkheid en Seksualiteit. Want door bewustwording, tips en de oefeningen kom jij – als vrouw – krachtiger naar voren. Deze workshop wordt aangeboden als eendaagse persoonlijke workshop. Hierdoor kunnen we nog dieper ingaan op je leerdoel en boek je in één dag direct resultaat.

Tijdsduur 1x 6 uur. Kosten € 362 incl. btw . Locatie in overleg.

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn workshop, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor de workshops waar je interesse hebt. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de workshop nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.