Workshop 2 Persoonlijke Balans

 

Deze workshop persoonlijke balans is gericht op het hoog houden van de ballen die jij zelf uitkiest, en een realistische invulling van je agenda, waardoor jij je minder gestrest zult voelen. Heb jij altijd haast, teveel te doen of ben je vergeetachtig? Heb je niet voldoende tijd voor ontspanning want je gaat als een ‘door prikkels aangestuurde tornado’ je dag door. Kom je eigenlijk vrijwel nooit aan jezelf en je eigen plannen toe? Dan is deze workshop geschikt voor je.

Veel vrouwen worstelen met de combinatie werken en gezin, partner of persoon. Je wil carrière maken en financieel onafhankelijk zijn, maar ook regelmatig uitblazen in de sportschool of bijpraten met een vriendin tijdens een etentje. Hoe doe je dit, en hoe blijf je dit doen?

Vraag jezelf eens af; waar gaat je tijd aan op?

Wát vind jij nou écht belangrijk? Wil jij (opnieuw) ontdekken waar je energie van krijgt, en hoe jij de tijd die je aan alle aspecten van je leven kunt besteden nog beter kunt inrichten?  Meld je dan aan voor deze persoonlijke eendaagse workshop. Binnen de workshop werken we op een creatieve manier aan je behoeften en overzicht, zodat jij weer grip krijgt op je bezigheden én ruimte voelt voor je eigen dingen. Na de workshop heb je tools om je eigen prioriteiten te stellen en uit te voeren.

Tijdsduur 1 x 6 uur. Kosten € 362 per persoon. Locatie in overleg.

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn workshop, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor deze workshop. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de workshop nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.

Bedrijven kunnen contact met me opnemen over de mogelijkheden en kosten voor deze workshop voor hun werknemers.

Aanmelden kan door te mailen naar workshop@beminded.nl . Kijk op de website www.beminded.nl voor meer informatie of bel naar 06 17 87 87 87