Wie is BeMinded

 

Wie is BeMinded, wie zit er achter dit concept? Mijn naam is Tanja van de Pol. Ik hou van ontwikkeling en ben daar bijna 24/7 mee bezig. Behalve als ik slaap. Ik hou van slapen. Daarnaast sta ik vierkant achter de zin “Als je van je hobby je werk maakt, hoef je geen dag meer te werken”. Daarom voer ik mijn passie uit – anderen helpen om zichzelf te helpen – als creatief life-coach.  Ik ben 40 jaar oud, woon samen met de liefde van mijn leven, ben moeder van drie pubers, en ik zit achter het concept BeMinded –  Coaching voor Vrouwen met Gedachtenstormen.

 

Wie is BeMinded nog meer? Als mens ben ik een doener én een denker.

Ik deed vaak maar wat, maar heb daar ook vaak over nagedacht.  Ik heb allerlei verschillende werkzaamheden gedaan, en ben ruim 10 jaar werkzaam binnen functies die draaien om klantcontact & communicatie. Na vele jaren in veel verschillende banen en relaties te hebben doorgebracht, de befaamde ‘Been there, done that’ T- shirts te hebben verzameld, en de nodige ‘graantjes’ in de vorm van kennis, ervaring, inzicht en leerdoelen te hebben meegepikt, kwam er uiteindelijk een steeds duidelijker beeld van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.

“Enthousiasteling – ADD/ADHDer – Creatieveling – Open – Transparant  – Oplossingsgericht – Kundig – Coach”

Inmiddels kan ik zeggen: Ik ben creactief life coach.

Ik heb mij hierbij enorm laten inspireren door mijn eigen levenservaringen, beperkingen én kracht, maar veel meer nog door verhalen en ervaringen van anderen die (al dan niet door het ontbreken van een focus steeds weer) vastliepen in het conformeren aan hun relatie/ partner/ omgeving/ werkgever en hun rol in de maatschappij.  Vanuit die inspiratie ben ik mij verder gaan inlezen, de psychologie hierachter gaan bestuderen en begonnen met een opleiding tot life-coach. Hierna heb ik de ruimte en tijd gecreëerd om mij in te kunnen zetten om d.m.v. coaching en workshops het inzicht van vrouwen in zichzelf, in hun eigenheid, in hun kracht te versterken. Hiernaast heb ik plannen om volgend jaar een opleiding Toegepaste Psychologie te gaan volgen.

Maar er is nog meer.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor bedrijven als ondersteunend teamcoach, binnen hun afdeling klantenservice/klantcontact. Als coach én als persoon zet ik mijn eigenheid, kennis, doelgerichtheid en creativiteit in. Ik hou er van om anderen op een creatieve en oplossingsgerichte manier te prikkelen om inzichten boven te halen,  zodat ook zij bewuste keuzes maken die bij henzelf – en bij hoe zij hun leven willen inrichten -past. Ik help graag om hun ideeën en wensen om te zetten in haalbare doelen en bijbehorende actieplannen.

En hoe ik werk lees je hier onder

Ik ben (ervarings) deskundige, open-minded, oplossingsgericht en sta klaar om je te coachen of je mee te nemen in een effectieve persoonlijke eendaagse workshop. Als coach ben ik enthousiast, motiverend, empatisch, warm, energiek en hoop ik te inspireren. Motivatie en kritische maar waardevolle feedback zitten sowieso in het pakket. Net als mijn fingerspitzengefühl en mijn vermogen om tot de kern te komen en te helpen jouw kernpunten inzichtelijk te maken.  Ik werk graag doelgericht en transparant daarom vind je de kosten gewoon op mijn site en conformeer mij aan de nobco ethische gedragscode en wil mij hier in de toekomst bij aansluiten.
Wil je kennismaken?  Mail naar info@beminded.nl of bel 06- 17 87 87 87 voor het maken van een afspraak.