Wie is BeMinded

Wie is BeMinded ? Mijn naam is Tanja van de Pol. Ik ben 40 jaar, woon samen, ben moeder van drie zoons, en ik zit achter het concept BeMinded –  Coaching voor Vrouwen met Gedachtenstormen.

Ik help ‘vrouwen met een gedachtenstorm’ om de antwoorden op hun vragen helder te krijgen, en daarnaast om van hun struikelblok(ken) een springplank te maken. Dit helpt hun om te komen waar zij willen zijn, ondanks hun drukke hoofd en hun voorliefde om tien dingen tegelijkertijd te doen.

 

 

Wie is BeMinded nog meer?

 

 

“Enthousiasteling – Creatieveling – ADHD/ADDer – Open – Transparant – Kundig – Krachtig – Oplossingsgericht – Coach”

Zoals hierboven staat heb ik adhd/add. Dat is niet zozeer fysiek merkbaar (ik ben geen type om in de gordijnen te hangen) maar in mijn rond razende gedachten en ‘andere’ manier van denken/kijken. Voordat ik zelf wist hoe dit mij vormde, ben ik daar vaak op afgerekend. Misschien is dat herkenbaar voor je. Nu weet ik hoe dit bij mij past en hoe ik dit juist krachtig kan inzetten voor anderen. Rond mijn 38e levensjaar ben ik begonnen om andere vrouwen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, en naar meer inzicht en overzicht. In juli 2017 ben ik officieel gestart met mijn praktijk BeMinded Coaching.

Wie kan ik goed helpen ?

Toen ik startte lag mijn focus op vrouwen met relatieproblemen of problemen met eigenwaarde. Gaandeweg merkte ik dat vrouwen met een gedachtenstorm ook heel veel behoefte hebben aan coaching. En ik merkte dat ik daarin ook krachtig kan ondersteunen. Met een gedachtenstorm bedoel ik “een druk hoofd”, dat kan ontstaan door stres of spanning door vele verantwoordelijkheden, adhd/add, door onzekerheid, tijdens een hectische periode in je leven of door het hebben van veel opties. Soms is het even zoveel dat je het overzicht niet meer hebt, en de antwoorden (die je eigenlijk al weet) niet naar de oppervlakte komen.

Wat voor coach ben ik?

Mijn kracht ligt voornamelijk in mijn fingerspitzengefühl: het aanvoelen van anderen en zien van verbanden binnen verschillende situaties die onderhuids meespelen. Door je te helpen om deze inzichtelijk te krijgen, kun je ze gaan omzetten naar sterke punten. Als je naar je struikelblokken  kijkt als levenslessen, kun je er een kracht van maken. Ik spreek volmondig mee met de woorden van Viktor Frankl (psycholoog): Wat je aandacht geeft groeit.

De inspiratie en passie om juist op dit gebied te coachen, komt door mijn eigen levenservaringen, beperkingen én kracht, maar veel meer nog door verhalen en ervaringen van anderen die (al dan niet door het ontbreken van een focus steeds weer) vastliepen in het conformeren aan hun relatie/ partner/ omgeving/ werkgever en hun rol in de maatschappij. 

 

 Mijn achtergrond.

Begin 2017 ben ik gestart met een opleiding Life Coach zodat ik mij gecertificeerd coach mag noemen, en vanaf maart 2018 start ik met de opleiding Toegepaste Psychologie (HBO). Daarnaast bezoek ik regelmatig netwerkbijeenkomsten, cursussen en workshops en blijf ik mijn kennis en kunde op peil houden en verder ontwikkelen. Naast mijn coachpraktijk werk ik inmiddels alweer ruim 10 jaar in loondienst binnen functies die draaien om klantcontact & communicatie.

 

En hoe ik werk lees je hier onder.

Als coach én als persoon zet ik mijn eigenheid, kennis, doelgerichtheid en creativiteit in. Het is mijn passie om anderen op een creatieve en oplossingsgerichte manier te prikkelen om inzichten boven te halen. Dit helpt om bewuste keuzes kunnen maken die bij je passen. Ik help graag om ideeën en wensen om te zetten in haalbare doelen en bijbehorende actieplannen.

Als (ervarings) deskundige, open-minded, oplossingsgericht sta ik klaar om je te coachen. Motivatie en kritische maar waardevolle feedback zitten sowieso in het pakket. Net als mijn fingerspitzengefühl en mijn vermogen om tot de kern te komen.  Ik werk graag doelgericht en transparant (daarom vind je de kosten gewoon op mijn site) en conformeer mij aan de nobco ethische gedragscode en wil mij hier in de toekomst bij aansluiten.
Wil je kennismaken?  Mail naar info@beminded.nl of bel 06- 17 87 87 87 voor het maken van een afspraak.