Wie is BeMinded

Mijn naam is Tanja van de Pol, 41 jaar. Ik ben gecertificeerd Life- coach en psycholoog in opleiding. Ik woon samen met mijn partner in Nieuwegein en ben moeder van drie zoons. En ik zit achter het concept BeMinded –  Coaching voor Vrouwen met Gedachtestormen.

 

Ik help ‘vrouwen met een gedachtenstorm’ om van hun struikelblok(ken) een springplank te maken, prikkels te verminderen, de balans tussen werk en ontspanning te vinden en controle over hun planning terug te krijgen. Dit helpt om te komen waar ze willen zijn, ondanks hun drukke hoofd en hun voorliefde om tien dingen tegelijkertijd te doen.

 

 

Wie is BeMinded nog meer?

 

 

“Enthousiasteling – Creatieveling – ADHD/ADDer – Open – Transparant – Kundig – Krachtig – Oplossingsgericht – Coach”

Zoals hierboven staat heb ik adhd/add. Dat is niet zozeer fysiek merkbaar (ik ben geen type om in de gordijnen te hangen) maar in mijn rond razende gedachten en ‘andere’ manier van denken/kijken. Voordat ik zelf wist hoe dit mij vormde, ben ik daar vaak op afgerekend. Misschien is dat herkenbaar voor je. Nu weet ik hoe dit bij mij past en hoe ik dit juist krachtig kan inzetten voor anderen. Rond mijn 38e levensjaar ben ik begonnen om andere vrouwen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, en naar meer inzicht en overzicht. In juli 2017 ben ik officieel gestart met mijn praktijk BeMinded Coaching.

 

Wie kan ik goed helpen ?

Veel vrouwen lopen over en hebben dan ook vaak behoefte aan coaching. En ik merkte dat ik daarin krachtig kan ondersteunen. Met een gedachtenstorm bedoel ik “een druk hoofd”. Die drukte kan ontstaan door stress of spanning door vele verantwoordelijkheden, perfectionisme, adhd/add, door onzekerheid, tijdens een hectische periode in je leven of door het hebben van veel opties.

Soms is het even zoveel dat je het overzicht niet meer hebt, en de antwoorden (die je eigenlijk al weet) niet naar de oppervlakte komen.

 

 Mijn achtergrond.

Mijn kindertijd, jeugd  en mijn tijd als jongvolwassene bracht ik door op veel verschillende scholen en met nog meer verhuizingen, in het mooie Brabant. Toen ik begin 30 was ben ik naar regio Utrecht verhuisd.

Begin 2017 ben ik gestart met een opleiding Life Coach zodat ik mij nu gecertificeerd coach mag noemen. Inmiddels ben ik bezig met de opleiding Toegepaste Psychologie (HBO). Daarnaast bezoek ik regelmatig netwerkbijeenkomsten, lezingen, cursussen en workshops en blijf ik mijn kennis en kunde op peil houden en verder ontwikkelen. Naast mijn coachpraktijk werk ik inmiddels alweer ruim 10 jaar in loondienst binnen functies die draaien om klantcontact & communicatie.

 

Wat voor coach ben ik?

Mijn kracht ligt voornamelijk in mijn vermogen om op een vriendelijke manier direct te zijn, te durven benoemen en helicopterview: het aanvoelen van anderen en zien van verbanden binnen verschillende situaties die jij vertelt. Dat helpt mij om je de juiste vragen te stellen. Door je op deze manier te helpen om struikelblokken inzichtelijk te krijgen, kun je ze gaan omzetten naar sterke punten. Als je naar je struikelblokken  kijkt als levenslessen, kun je er een kracht van maken. Ik spreek volmondig mee met de woorden van Viktor Frankl : Wat je aandacht geeft groeit.

De inspiratie en passie om juist op dit gebied te coachen, komt door mijn eigen levenservaringen, beperkingen én kracht. En door verhalen en ervaringen van al die anderen die (al dan niet door het ontbreken van een focus steeds weer) vastliepen in het conformeren aan hun relatie/ partner/ omgeving/ werkgever en hun rol in de maatschappij. En doordat ik merkte dat ik kon helpen daar doorheen te breken.

En hoe ik werk lees je hier onder.

Als coach én als persoon zet ik mijn eigenheid, kennis, doelgerichtheid en creativiteit in. Het is mijn passie om andere vrouwen op een  oplossingsgerichte manier te prikkelen om inzichten boven te halen. Dit helpt om bewuste keuzes te kunnen maken. Ik help graag om ideeën en wensen om te zetten in haalbare doelen en bijbehorende actieplannen.

Als (ervarings) deskundige, open-minded, oplossingsgericht sta ik klaar om je te coachen. Motivatie en waardevolle feedback zitten sowieso in het pakket. Net als mijn directheid om tot de kern te komen.  Ik werk graag doelgericht en transparant (daarom vind je de kosten dus ook gewoon op mijn site) en conformeer mij aan de nobco ethische gedragscode en wil mij hier in de toekomst bij aansluiten.
Wil je kennismaken?  Mail naar info@beminded.nl of bel 06- 17 87 87 87 voor het maken van een afspraak of doe een reservering in de online agenda.