Wat kost Coaching

Goede coaching is maatwerk. Daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Door middel van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, kun jij uitzoeken of BeMinded Coaching bij jou past, en of je een klik voelt met mij als coach.

 

 

 

 

If you pay, you pay attention

 

Vergoeding coaching door werkgever     

Coaching draagt bij aan de gezondheid, de effectiviteit en het geluk van mensen. Hierom zijn veel werkgevers bereidt om (een deel) van de coaching te betalen in het kader van scholing, persoonlijke ontwikkelingsplannen of re-integratie. Vraag dit dus zeker even na.

Bij de belastingdienst kunt u controleren of u de kosten voor het traject gedeeltelijk bij de belastingdienst als scholingskosten kunt aftrekken.

 

Tarieven (exclusief B.T.W.)

Omdat je een combinatie kunt maken van verschillende vormen waarop je gecoacht wordt bespreken we eerst je voorkeuren, en ontvang je na de kennismaking een compleet overzicht met de kosten voor jouw persoonlijke traject. Meer dan 2 uur coaching per week vermindert het effect en is daarom niet gewenst.

  • Praktische coaching € 37,50 (per uur)
  • Online coaching  € 69,95 (per uur)
  • Reguliere coaching  € 89,95 (per uur)
  • Creatieve coaching voor  € 89,95 (per uur)

Een standaardpakket bestaat uit 3 x 1,5 uur reguliere coaching, 3 x 2 uur creatieve coaching en 1 x 1 uur praktische coaching (totaal 11,5 uur). De kosten hiervan zijn € 981,95

Coaching is flexibel in te plannen. Een traject wordt naar aanleiding van de intake besproken en ingepland. Gemiddeld bestaat een traject uit 7 á 8 afspraken. Hoe dan ook: Coaching is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt doen en zinvol voor de rest van je leven. En omdat er geen wachtlijst is, kan je ontdekkingsreis al snel beginnen.

 

Facturering

Voor ‘pakketten’ factureer ik 30% van het bedrag van het pakket in 1 keer, nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden. Het resterende bedrag wordt in gelijke delen na elke afspraak gefactureerd. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen, tenzij anders is afgesproken.

Mijn persoonlijke mening is dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voel je vrij om in overleg te gaan wanneer je financiële situatie vraagt om andere afspraken te maken over de betalingen.

 

Extra diensten

Naast coaching biedt BeMinded ook spoedcoaching (M³) en Workshops aan. Meer informatie over deze extra diensten en de kosten hiervan kun je vinden op deze site.

Voor de prijzen van de workshops kijk je op de pagina voor workshops .

 

Mind yourself & BeMinded.

Heb je vragen over je factuur/betalingen of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Mail naar admin@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87