Wat kost Coaching

 Goede coaching is maatwerk. Daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Hierna spreken samen een traject af dat voor jou haalbaar én betaalbaar is.

 

 

 

 

If you pay, you pay attention

 

Vergoeding coaching door werkgever     

Coaching draagt bij aan de gezondheid, de effectiviteit en het geluk van mensen. Een tip: Veel werkgevers bereidt om (een deel) van de coaching te betalen in het kader van scholing, persoonlijke ontwikkelingsplannen of re-integratie. Vraag dit dus zeker even na.

Bij de belastingdienst kunt u controleren of u de kosten voor het traject gedeeltelijk bij de belastingdienst als scholingskosten kunt aftrekken.

 

Tarieven (exclusief B.T.W.)

Omdat het aantal gesprekken en de duur van een gesprek per traject verschillend kan zijn, ontvang je na de kennismaking een compleet overzicht met de kosten voor jouw persoonlijke traject.

  • Online coaching         € 57,50 per uur
  • Regulier coaching      € 75,00 per uur
  • Creatieve coaching    € 75,00 per uur

ACTIE: De klok gaat binnenkort achteruit, en BeMinded doet daar een schepje bovenop. Voor 3 uur online coaching betaal je maar voor 2 uur. Voorwaarde om gebruik te maken van deze korting is dat jij je aanmelding doet vóór 14 oktober 2018.

 

Bij BeMinded is het ook mogelijk om te kiezen om voor een 1daags persoonlijke coaching:

  • Eendaagse coaching  € 362,00 (6 uur inclusief lunch en op verzoek inclusief training)
  • Training:                   € 45,00 per persoon

 

 

Coaching is flexibel in te plannen. Een traject wordt naar aanleiding van de intake besproken en ingepland. Hoe dan ook: Coaching is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt doen en zinvol voor de rest van je leven.

 

Extra diensten

Voor meer informatie over de trainingen kijk je op de pagina van de training naar keuze.

 

Facturering

Coaching kan in termijnen worden betaald. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen, tenzij anders is afgesproken.

De training en 1 daagse coaching dienen vooraf volledig voldaan te zijn.

Mijn persoonlijke mening is dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voel je vrij om in overleg te gaan wanneer je financiële situatie vraagt om andere afspraken te maken over de betalingen.

 

 

 

Mind yourself & BeMinded.

Ik werk in de regio/ provincie Utrecht en online. Coaching op locatie valt onder de mogelijkheden.

Heb je vragen over je factuur/betalingen of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87