Wat kost Coaching

Voor veel mensen is coaching een behoorlijke kostenpost. Daar probeer ik zoveel mogelijk rekening mee te houden, en dat is zichtbaar in de tarieven die ik hanteer.

 

Wat kost life coaching? Dat is vooraf lastig exact te vertellen. Goede coaching is namelijk maatwerk. Daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Door middel van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, kun jij uitzoeken of BeMinded Coaching bij jou past, en of je een klik voelt met mij als coach. We spreken samen een traject af dat voor jou haalbaar én betaalbaar is.

 

 

 

 

If you pay, you pay attention

 

Vergoeding coaching door werkgever     

Coaching draagt bij aan de gezondheid, de effectiviteit en het geluk van mensen. Een tip: Veel werkgevers bereidt om (een deel) van de coaching te betalen in het kader van scholing, persoonlijke ontwikkelingsplannen of re-integratie. Vraag dit dus zeker even na.

Bij de belastingdienst kunt u controleren of u de kosten voor het traject gedeeltelijk bij de belastingdienst als scholingskosten kunt aftrekken.

 

Tarieven (exclusief B.T.W.)

Hieronder zie je een overzicht van de tarieven. Omdat het aantal gesprekken en de duur van een gesprek per traject verschillend kan zijn, ontvang je na de kennismaking een compleet overzicht met de kosten voor jouw persoonlijke traject.

  • Praktische coaching  € 37,50 per uur
  • Online coaching         € 57,50 per uur
  • Regulier coaching      € 75,00 per uur
  • Creatieve coaching    € 75,00 per uur

 

Bij BeMinded is het ook mogelijk om te kiezen om voor een 1daags persoonlijke coaching:

  • Eendaagse coaching  € 362,00 (6 uur inclusief lunch en training)
  • Eendaagse coaching  € 425,00 (6 uur inclusief lunch, zonder training)
  • Training:                   € 45,00 per persoon

 

 

Coaching is flexibel in te plannen. Een traject wordt naar aanleiding van de intake besproken en ingepland. Gemiddeld bestaat een traject uit 7 á 8 afspraken. Hoe dan ook: Coaching is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt doen en zinvol voor de rest van je leven. En omdat er geen wachtlijst is, kan je ontdekkingsreis al snel beginnen.

 

Facturering

Voor ‘trajecten’ factureer ik 30% van het bedrag van het pakket in 1 keer, nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden. Het resterende bedrag wordt in gelijke delen na elke afspraak gefactureerd. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen, tenzij anders is afgesproken.

De training en 1 daagse coaching dienen vooraf volledig voldaan te zijn.

Mijn persoonlijke mening is dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voel je vrij om in overleg te gaan wanneer je financiële situatie vraagt om andere afspraken te maken over de betalingen.

 

Extra diensten

Naast coaching biedt BeMinded ook spoedcoaching (M³) en Trainingen aan. Meer informatie over deze extra diensten en de kosten hiervan kun je vinden op deze site.

Voor meer informatie over de trainingen kijk je op de pagina  van de training naar keuze.

 

Mind yourself & BeMinded.

Ik werk in de regio/ provincie Utrecht en coaching op locatie valt onder de mogelijkheden.

Heb je vragen over je factuur/betalingen of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87