Waarom BeMinded

 


Waarom BeMinded? Waarom zou je niet kiezen voor iets dat bij jou past? BeMinded springt er net als jij uit: door de kracht van eigenheid (en haar adhd/add). Dat is belangrijk, want elke oplossing die jij gaat ontdekken en toepassen, moet passen bij de persoon die jij bent. En ik begrijp dat als geen ander. We kijken daarom samen welke vorm van coaching het beste bij jou past.

 

BeMinded werkt effectief. Door het inzetten van de juiste kennis, ervaring en kunde draag ik bij aan jouw ontwikkeling. Dus geen reden meer om je nog langer te laten tegenhouden van het verwezenlijken van je dromen.

BeMinded zet creativiteit in. Onze creativiteit: mijn creativiteit, jouw creativiteit. Denk aan klei, verf, papier, kleur en vorm. Powerboostmiddelen zou ik ze willen noemen. Je gaat je eigen verbeelding te boven.

BeMinded biedt naast coaching ook workshops aan.  En door deze workshops kun je in noodtempo aan de gang. Deze workshops hebben allemaal een creatieve factor in zich, en zijn zeer effectief.

BeMinded werkt zeer flexibel waar het locatie en tijdstippen betreft. Daarnaast bied ik extra sparmomenten aan die je kunt afnemen en (in overleg) kunt inzetten wanneer je daar behoefte aan voelt. En nóg meer goed nieuws; vanaf januari komt er een agenda online waarmee jij zelf (tot maximaal 3 dagen van te voren) je afspraak kunt inplannen op de beschikbare tijdstippen. Wat een luxe! Want als jij dan plotseling ruimte hebt waar je dacht dat niet te hebben, is dat geen enkel probleem.

BeMinded is zeer betaalbaar. En dat is een bewuste keuze dus dat blijft ook zo. Daarnaast kun je altijd overleggen met je werkgever of uitkerende instantie of een vergoeding in de kosten mogelijk is.

 

Flexibiliteit en flexibele openingstijden

De combinatie van verschillende methoden (online, regulier, creatief) maakt dat er gesprekken kunnen worden ingepland vanaf 45 minuten (Skype) tot 2 uur (creatief). Dit kan tijdens kantooruren, maar ook in de avonden/ weekenden.

 

De locatie

BeMinded zit centraal in het land, namelijk in Nieuwegein. Ik werk in de omgeving / regio Utrecht en in overleg net daarbuiten.

Op dit moment ben ik druk bezig met het realiseren van een mobiele praktijkruimte. Deze is op dit moment helaas nog niet beschikbaar. Tot die tijd zal er coaching op (een gehuurde) locatie, door huisbezoeken of online plaatsvinden.

Ten slotte het allerbelangrijkste

Het belangrijkste punt bij het kiezen van een coach is dat jij moet zijn bij een coach waarbij jij je het beste voelt, want van daaruit haal jij het grootste effect! Door coaching bij BeMinded kun jij je relatie(s) – vooral die met jezelf – verbeteren en sta je krachtiger in je leven. Dit zie je terug in o.a. je relatie, je sociale leven en in je werk. Om jou te helpen bij je besluit of je een kennismakingsgesprek wil inplannen, kun je ook even op de pagina ‘Wie is BeMinded’ kijken.

 

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar  info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).