Waarom BeMinded

 


Waarom BeMinded? Als jij kiest voor coaching sta je op het punt om eigen verantwoordelijkheid te nemen en om iets te veranderen. Dat is een heel bijzonder en mooi moment. Maar dan? Waar begin je?

Het belangrijkste bij het kiezen van een coach is dat jij moet zijn bij een coach waarbij jij je het beste voelt. En dat die coach werkt op een manier die bij jou past. Alleen dan heeft coaching het gewenst effect!

Korte trajecten of ééndaagse coaching.

De meeste coaches bieden een traject aan van gemiddeld 7 á 8 sessies. Maar jij wil snel resultaat.  Ik werk met korte online trajecten en eendaagse coaching. Daardoor kun jij in een korte tijd de impact van je gedachtenstorm kleiner maken.

Is een kort traject dan wel effectief? Jazeker. Ik geef je namelijk heel helder en direct terug wat ik van jou hoor en zie. Zodat jij daar direct verder mee aan de slag kunt. Het resultaat daarvan zie je heel snel terug in o.a. je functioneren en je rust/ontspanning, in de relatie met anderen en met jezelf, je sociale leven en in je werk.

Lees hieronder even verder, zodat jij weet wat de bijkomende voordelen van BeMinded zijn!

 

BeMinded werkt effectief.

Door het direct inzetten van de juiste kennis, ervaring en kunde draag ik bij aan de effectiviteit van de coaching. De coaching trajecten zijn kort (gemiddeld 3 sessies of een ééndaagse coaching), en de gesprekken spelen in op je eventuele korte aandachtsspanne. Als jij een druk hoofd hebt, dan is je aandachtsspanne kort. Door een klein aantal sessies word je stimuleert om direct in actie te komen en te stoppen met het uitstellen van je plannen en wensen.

Daarnaast ontvang je na het kennismakingsgesprek een startpakket met persoonlijk werkboek, zodat je al je ‘huiswerk’ vooraf al kunt bekijken, je notities overzichtelijk kwijt kunt en geen formulieren meer hoeft uit te printen. Zodra je dit pakket ontvangen hebt, plan je je eerste afspraak in op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 

Trainingen.

BeMinded biedt naast coaching ook trainingen aan die met de ééndaagse coaching gecombineerd kunnen worden. Hierdoor kun je in noodtempo aan de gang. Deze trainingen hebben allemaal een creatieve factor in zich, en zijn zeer effectief.

 

BeMinded werkt zeer flexibel.

Waar het locatie en tijdstippen betreft is er veel flexibiliteit mogelijk. Via een online agenda plan jij zelf (minimaal 2 dagen van te voren) je afspraak in. Wat een luxe! Want als jij dan plotseling ruimte hebt waar je dacht dat niet te hebben, is dat geen enkel probleem.

De combinatie van verschillende methoden (online, creatief, training) maakt dat er gesprekken kunnen worden ingepland vanaf 60 minuten (Skype) tot 2 uur (creatief). Dit kan tijdens kantooruren, maar ook in de avonden/ weekenden.

Daarnaast kun jij kiezen voor één volledige dag coaching (6 uur, inclusief lunch). Dit laatste is een ideale uitkomst als jij wat verder weg woont.

 

 

BeMinded is zeer betaalbaar.

En dat is een bewuste keuze dus dat blijft ook zo. Het prijsverschil met andere coaches zit niet in de kwaliteit maar in het feit dat ik geen kantoor hoef te bekostigen, en vanuit de gunfactor:

Ik vind dat coaching beschikbaar moet zijn voor iedereen, ook voor de groep vrouwen met lagere inkomens. Ik adviseer ook altijd om even te overleggen met je werkgever of uitkerende instantie of een vergoeding in de kosten mogelijk is.

 

De locatie

BeMinded zit centraal in het land, namelijk in Nieuwegein. Ik werk in de omgeving / regio Utrecht en in overleg net daarbuiten. Voor online coaching kun je natuurlijk altijd terecht. Waar je ook woont.

Om jou te helpen bij je besluit kun je een kennismakingsgesprek inplannen, en kijk ook even op de pagina ‘Wie is BeMinded’ .

 

Mind yourself, BeMinded.

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar  info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87