Waarom BeMinded

 


Waarom BeMinded? Een coach is iemand die met je meedenkt, die net wat meer opties omhoog laat komen dan je zelf zou bedenken. Waarom zou je dan niet kiezen voor iets dat bij jou past?

BeMinded springt er net als jij uit: door de kracht van eigenheid (en haar adhd/add). Dat is belangrijk, want elke oplossing die jij gaat ontdekken en toepassen, moet passen bij de persoon die jij bent. En ik begrijp dat als geen ander. We kijken daarom samen welke vorm van coaching het beste bij jou past. Dus lees hieronder even verder, zodat jij weet Waarom BeMinded!

 

BeMinded werkt effectief.

Door het inzetten van de juiste kennis, ervaring en kunde draag ik bij aan jouw ontwikkeling. Daarnaast zijn de coachingsessies gericht op je eventuele korte aandachtspanne.

BeMinded zet creativiteit in.

Onze creativiteit: mijn creativiteit, jouw creativiteit. Denk aan klei, verf, papier, kleur en vorm. Powerboostmiddelen zou ik ze willen noemen. Je gaat je eigen verbeelding te boven. En daarnaast helpen deze materialen jouw om je gedachten te ordenen en helder te krijgen.

BeMinded biedt naast coaching ook trainingen (eventueel met coachingsessie) aan.  En door deze trainingen kun je in noodtempo aan de gang. Deze workshops hebben allemaal een creatieve factor in zich, en zijn zeer effectief.

BeMinded werkt zeer flexibel.

Waar het locatie en tijdstippen betreft. Daarnaast bied ik extra sparmomenten aan die je kunt afnemen en (in overleg) kunt inzetten wanneer je daar behoefte aan voelt. Via een online agenda plan jij zelf (tot maximaal 3 dagen van te voren) je afspraak in. Wat een luxe! Want als jij dan plotseling ruimte hebt waar je dacht dat niet te hebben, is dat geen enkel probleem.

BeMinded is zeer betaalbaar.

En dat is een bewuste keuze dus dat blijft ook zo. Daarnaast kun je altijd overleggen met je werkgever of uitkerende instantie of een vergoeding in de kosten mogelijk is.

 

Flexibiliteit en flexibele openingstijden

De combinatie van verschillende methoden (online, regulier, creatief) maakt dat er gesprekken kunnen worden ingepland vanaf 60 minuten (Skype) tot 2 uur (creatief). Dit kan tijdens kantooruren, maar ook in de avonden/ weekenden.

Daarnaast kun jij kiezen uit een langer traject van meerdere sessies (1 á 2 uur per keer) of voor één volledige dag coaching (8 uur, inclusief lunch). Dit laatste is een ideale uitkomst als jij wat verder weg woont.

 

De locatie

BeMinded zit centraal in het land, namelijk in Nieuwegein. Ik werk in de omgeving / regio Utrecht en in overleg net daarbuiten. Voor online coaching kun je natuurlijk altijd terecht. Waar je ook woont.

Ten slotte het allerbelangrijkste bij de vraag: Waarom BeMinded ?

Het belangrijkste punt bij het kiezen van een coach is dat jij moet zijn bij een coach waarbij jij je het beste voelt. Alleen dan behaal jij het grootste resultaat en heeft coaching het beste effect! Door coaching bij BeMinded kun jij de impact van je gedachtenstorm kleiner maken en je relatie(s) – vooral die met jezelf – verbeteren. Daardoor kom je krachtiger in je leven te staan en is het mogelijk om je doelen te behalen. Dit zie je terug in o.a. je relatie, je sociale leven en in je werk. Om jou te helpen bij je besluit of je een kennismakingsgesprek wil inplannen, kun je ook even op de pagina ‘Wie is BeMinded’ kijken.

 

Mind yourself, BeMinded.

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar  info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).