Training: Vrouwelijkheid en Seksualiteit

 

Als jij in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Vrouwelijkheid en seksualiteit? Zie jij een druk onhandig meisje, of zie je die krachtige sterke vrouw die jij door de jaren heen geworden bent?

 

Wat is vrouwelijkheid?

 

Vrouwelijkheid heeft in essentie maar weinig te maken met rokjes of met lagen make-up. Wat het wel is gaan we bespreken, onderzoeken en opnieuw definiëren. Zodat jij je vrouwelijkheid in kunt zetten. Want vrouw zijn omdat je zo geboren bent, of vrouw zijn en je zo gedragen en voelen zijn twee verschillende dingen.

Bepaalde karaktertrekken komen meer voor bij vrouwen dan bij mannen, en wij vrouwen ontwikkelen ons op een aantal gebieden anders. Ook denken we op veel manieren anders. Dat is niet alleen interessant, maar ook heel nuttig om te weten. Of het nu gaat om belemmeringen of vrijheden, en om je rol in het gezin, als vriendin, of in je carrière.

We zijn bijvoorbeeld in verhouding tot mannen vrij timide en durven vaak onze vrouwelijkheid niet in te zetten. Vanuit schaamte, of vanwege vooroordelen en omdat we willen voorkomen dat we ons ‘ordinair’ gedragen.  Daardoor zetten we automatisch een groot deel van onze persoonlijkheid en sterke kanten opzij. Toch is je vrouwelijkheid onderdeel van je persoonlijkheid. Door te leren hoe je hier op een prettige ontspannen manier mee om kunt gaan, zit je fijner in je rollen zoals moeder, partner, vriendin, werkneemster.

 

Laten we niet tuttig doen.

Een deel van deze training gaat over seksualiteit. En vergeet niet:  seksualiteit staat niet gelijk aan ordinair of een te diep decolleté. Absoluut niet. Dus het wordt tijd dat niet alleen mannen, maar ook wij vrouwen zelf die gedachten en vooroordelen laten varen. Hoe je dit kunt loslaten, om meer in contact te staan met je seksualiteit en vrouwelijkheid,  leer je tijdens deze training.

 

En niet onbelangrijk:  Pak de controle over je hormonen. Elke vrouw heeft wel eens de snerende opmerking: “Ben je ongesteld ofzo?” gehoord. En vaak zit er een kern van waarheid in. Hormonen hebben invloed. In deze workshop leer je ook hoe jij je hormonen vóór je laat werken, en kunt betrekken bij alledaagse besluiten; dus hoe en wanneer je iets kunt oppakken of wanneer je iets beter even kunt laten rusten.

 

Wil jij leren op een nuchtere manier je seksualiteit te ervaren en je vrouwelijkheid in te zetten zodat jij je een krachtige vrouw voelt?

Versterk je positie als vrouw op alle gebieden in je leven en meld je aan voor de training Vrouwelijkheid en Seksualiteit. Want door bewustwording, tips en de oefeningen kom jij – als vrouw – krachtiger naar voren.

 

Deze training wordt ook aangeboden als eendaagse persoonlijke training mét coaching. Binnen deze ééndaagse coaching kunnen we ingaan op vraagstukken rondom bijvoorbeeld: porno kijken, weinig sekslust, onzekerheid over je lichaam of hoe om te gaan met gevoelens voor een ander binnen je relatie. Hierdoor kunnen we nog dieper ingaan op je leerdoel en boek je in één dag direct resultaat.

 

Tijdsduur 1 x 2,5 uur. Kosten € 45  excl. btw. (dit is enkel de training) Locatie in overleg.

Tijdsduur 1x 6 uur. Kosten € 362 excl. btw  (dit is inclusief coaching en lunch). Locatie in overleg.

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn training, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor de training waar je interesse hebt. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de training nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.

Overige trainingen: