Nieuws

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief. Lees hieronder verder. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties/artikelen/blogs & vlogs?  Dat kan!

Bij BeMinded betekent aanmelden voor de nieuwsbrief trouwens niet meer en minder dan dat jij maandelijks op de hoogte wordt gehouden over wat je de komende maand kunt verwachten. Je wordt niet overdonderd door een stroom van mailtjes, en je gegevens zullen niet doorgegeven of verkocht worden aan derden.

Wat en wanneer?

Na het aanmelden ontvang je één keer per maand een nieuwsbrief in je mailbox. Daarin staat informatie, tips en welke blog en artikelen er worden gepubliceerd. Acties worden natuurlijk ook vermeld. Let er wel op dat je een actie kunt missen die al eerder is ingegaan. Om niets te hoeven missen kun je mij ook volgen op de social media. Ik hoop je daar dus ook tegen te komen. Dus gebruik de knoppen hieronder voor de snelste route.

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

 

Afmelden voor de nieuwsbrief?

Wil je je afmelden? Dat gaat heel eenvoudig. Onder elke email staat een link waarmee jij door één klik kunt zorgen dat je geen email meer van mij ontvangt.

 

Liefs, BeMinded

Tanja van de Pol