Mijn visie

Een opgeruimd hoofd geeft een opgeruimd leven.

 

Bij vrouwen met een gedachtenstorm, of dat nu door spanning komt of door bijvoorbeeld adhd/add zie je vaak een ‘andere’ denkwijze dan gebruikelijk. Vaak wordt dit als beperking gezien en benoemd.

Mijn visie is dat iedereen mag zijn wie hij is. En dat deze ‘beperking’ ook zijn charmes heeft. De krachtige aspecten van vrouwen met een gedachtenstorm kun je ook vóór je laten werken. Voor de vrouwen zelf, voor hun omgeving en voor onze maatschappij.

 

Ik geloof dus niet dat het hebben van ‘een druk hoofd’ alleen een beperking is, maar ook kracht kan opleveren. Er zijn veel mooie en krachtige bijkomstigheden, als je begrijpt hoe het werkt en wat bij je past. Omdat elk mens verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen reacties, keuzes en handelen geloof ik dat het belangrijk is om jezelf te leren begrijpen. Daarnaast voeg ik een stap toe, door vrouwen te helpen om juist van hun struikelblokken een springplank te maken. Dat kan door daarin te investeren en door het de juiste aandacht te geven.

 

Mijn missie

Mensen die zichzelf kennen en op waarde schatten, gaan goed en bewust met zichzelf om en zijn in staat om – de voor hun juiste – keuzes te maken. Gevolg hiervan is dat ze hun leven en relaties op een complimenterende manier in kunnen richten. Hierdoor ga je optimaal functioneren, word je enthousiast wordt over de weg die je volgt, en haal je voldoening uit je leven. Je gaat jezelf in balans voelen. Ondanks je ‘drukke hoofd’.

Wat velen zien als een beperking – bijvoorbeeld adhd of een chaotisch karakter, is een onderdeel van de persoonlijkheid. Het is mijn missie om de kracht die uit vrouwen met een gedachtenstorm spreekt, sterker te laten spreken dan hun beperkingen. Om mij in te zetten voor de zichtbaarheid van de pluspunten. Daarnaast wil ik de drang naar perfectie en vooroordelen over ‘gedachtenstorm’ binnen de maatschappij uit de weg ruimen, door te laten zien dat imperfectie en eigenheid veel mooier is.

Hiervoor bied ik coaching (waarbij jij het denkwerk doet) en trainingen (waarbij ik concrete informatie geef en tools aanreik). Een combinatie hiervan is mogelijk.

Wil jij graag kennismaken?

Je kunt hiervoor  met mij opnemen door een mail te sturen naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 .

Mind yourself & BeMinded.