Mijn Missie

 

“Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.” (chinees spreekwoord)

 

Vrouwen met een gedachtenstorm lopen niet alleen tegen hun eigen oordelen en verwachtingen aan, maar ook tegen die van de omgeving en de maatschappij.

 

Mensen die zichzelf kennen en op waarde schatten, gaan goed en bewust met zichzelf om en zijn in staat om – de voor hun juiste – keuzes te maken. Gevolg hiervan is dat ze hun leven en relaties op een complimenterende manier in kunnen richten. Hierdoor ga je optimaal functioneren, word je enthousiast wordt over de weg die je volgt, en haal je voldoening uit je leven. Je gaat jezelf in balans voelen. Ondanks je ‘drukke hoofd’.

Wat velen zien als een beperking – bijvoorbeeld adhd of een chaotisch karakter, is een onderdeel van de persoonlijkheid. Het is mijn missie om de kracht die uit vrouwen met een gedachtenstorm spreekt, sterker te laten spreken dan hun beperkingen. Om mij in te zetten voor de zichtbaarheid van de pluspunten.

Door coaching of workshops help ik om je inzicht te vergroten. Eigenheid en vertrouwen in jezelf en in wat je kunt wordt versterkt.  Doelen worden realistisch en haalbaar, en het is mogelijk voor zichzelf bewuste keuzes te maken over hoe je leven en relaties inricht. Daarnaast wil ik de drang naar perfectie en vooroordelen over ‘gedachtenstorm’ binnen de maatschappij uit de weg ruimen, door te laten zien dat imperfectie en eigenheid veel mooier is.

 

 

“Jij kunt vissen. Zal ik je helpen onderzoeken welke hengel je kunt gebruiken ? (BeMinded Coach)”