Workshop 1: Tijd en Planning

Leer realistisch plannen en haal het beste uit jezelf. Ken jij dat gevoel dat je een planning maakt, en dat je daar enthousiast mee van start gaat om maanden later te ontdekken dat er niets van terecht is gekomen? Kom jij altijd te laat? Vergeet jij de helft? Neem je laatste doel eens in gedachten. Heb je dat doel behaald?

 

De meeste doelen worden niet gehaald omdat ze niet concreet of haalbaar zijn.

Om een planning te laten slagen is het belangrijk dat je weet hóe je moet plannen en wát je wil plannen. Eigenlijk zou je het woord ‘plan’ kunnen omschrijven als de concrete verwoording van een wens om iets te bereiken of te veranderen. Het is niet belangrijk of het om een klein of groot doel gaat. Het is wél belangrijk om vooraf te weten wat je wil gaan doen en hoeveel tijd je er aan wil besteden. En daar gaat het vaak mis: Je hebt de wens, je hebt de motivatie. Maar tijd, daar hebben we niet zoveel van.

Workshop Tijd en Planning: Want net als geld kun je tijd maar één keer uitgeven.

De enige manier om je plan te laten slagen, is om anders om te gaan met je tijd en je gedachten. (En dat zijn lastige begrippen wanneer je hebt te kampen met gedachtenstormen). Wil jij leren om duidelijke en haalbare doelen te stellen en anders met je tijd en gedachten om te gaan?

In deze persoonlijke ééndaagse workshop leer je realistisch plannen en haalbare doelen stellen. Leer realistisch plannen en je tijd te verdelen zodat alle aspecten die jij belangrijk vindt in je leven voldoende aan bod komen. Ook – of juist vooral -als je een tijdrovende baan of druk gezin hebt. Met deze workshop van één dagdeel van je tijd, heb jij straks de handvatten om de rest van je leven controle over je agenda en tijd te hebben. En dus om je doelen te behalen! Interesse? Meld je dan snel aan.

Tijdsduur 1 x 4 uur. Kosten € 165 per persoon. Locatie in overleg.

 

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn workshop, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor de workshops waar je interesse hebt. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de workshop nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.

Bedrijven kunnen uiteraard contact met mij opnemen over de mogelijkheden en kosten voor deze workshop voor hun werknemers.