Training: Eigenheid en Zelfvertrouwen

Eigenheid en zelfvertrouwen. Hoe bewuster je er van bent, hoe meer je het kunt versterken. Wordt bewust van je unieke kanten en vergroot je wereld en zelfvertrouwen met deze waardevolle training.

Ja, jij bent uniek. Toch kan het zijn dat jij dit nog niet zo voelt.  Of nog niet helemaal duidelijk hebt wie jij nou echt bent, omdat jij je altijd hebt aangepast? Ken jij je unieke kanten ? Wat maakt jou nou jij? Wil je iets op je eigen manier aanpakken, maar weet je niet goed hoe?

 

Zelfvertrouwen hebben en voelen heeft niets te maken met je uiterlijk, maar met jezelf accepteren zoals jij bent. Als dit ontbreekt, kan het zomaar zijn dat jij je eigenheid, je persoonlijke kenmerken niet voldoende uitstraalt en durft te onderstrepen.

 

Als jij weet wie jij bent en jezelf accepteert, kom je zoveel verder. Je hebt meer aandacht voor genieten, als jij je niet steeds bezig hoeft te houden met onzekerheid en onrustige gevoelens. Je krijgt meer energie, je durft grenzen te stellen.

 

Is het voor jou tijd om je eigenwaarde te vergroten en je zelfvertrouwen te versterken?

Dan kun je binnen deze training aan de slag. Binnen deze training werken we op een zeer effectieve manier. We houden je een (lach)spiegel voor. Samen. Jezelf zijn en de kracht van je unieke zelf, je eigenheid herkennen. Dáár draait het om. Wil jij jezelf durven zijn? En jezelf kunnen accepteren? Meld je dan aan voor deze training.

Deze training wordt ook aangeboden als eendaagse persoonlijke training met coaching. Hierdoor kunnen we nog dieper ingaan op je leerdoel en boek je in één dag direct resultaat.

Tijdsduur 1 x 2,5 uur. Kosten € 45  excl. btw. (dit is enkel de workshop) Locatie in overleg.

Tijdsduur 1x 6 uur. Kosten € 362 excl. btw  (dit is inclusief coaching en lunch). Locatie in overleg.

 

 

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn training, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor de training waar je interesse hebt. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de training nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.

Ook bedrijven mogen contact met mij opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden en de kosten.

 

Overige trainingen: