Workshop 3 Eigenheid en Zelfvertrouwen

Eigenheid en zelfvertrouwen. Hoe bewuster je er van bent, hoe meer je het kunt versterken. Wordt bewust van je unieke kanten en vergroot je wereld met deze unieke waardevolle workshop.

Ja, jij bent uniek. Maar net als iedereen kun jij je soms verlegen, ongemakkelijk voelen in een groep of binnen je werk? Weet jij nog niet helemaal wie jij  bent binnen de grote menigte? En hoe jouw ‘rommelige’ kanten in je voordeel kunnen werken? Wil je iets op je eigen manier aanpakken, maar weet je niet goed hoe? Vergelijk jij je altijd met anderen? Denk jij dat je je dromen nooit waar zult kunnen maken?

 

Dan kan het zomaar zijn dat jij je eigenheid, je persoonlijke kenmerken niet voldoende uitstraalt en durft te onderstrepen. Wanneer je in je kracht staat, kom je zoveel verder. Je hebt meer aandacht voor genieten wanneer je je niet steeds bezig hoeft te houden met onzekerheid en onrustige gevoelens. Je krijgt meer energie, je durft grenzen te stellen.

Is het voor jou tijd om je eigenwaarde te vergroten en je zelfvertrouwen te versterken?

Dan kun je binnen deze workshop aan de slag. Binnen deze workshop werken we op een zeer effectieve manier. We houden je een (lach)spiegel voor. Samen. Jezelf zijn en de kracht van je unieke zelf, je eigenheid herkennen. Dáár draait het om. Wil jij jezelf durven zijn? Meld je dan aan voor deze workshop. Deze workshop wordt aangeboden als eendaagse persoonlijke workshop. Hierdoor kunnen we nog dieper ingaan op je leerdoel en boek je in één dag direct resultaat.

Tijdsduur 1x 6 uur. Kosten € 362 incl. btw . Locatie in overleg.

AANMELDEN: Als coach hou ik van persoonlijk contact. Om jou het beste te kunnen helpen met mijn workshop, wil ik jou ook echt leren kennen. Om je aan te melden mag je een e-mail sturen naar info@beminded.nl met daarin je motivatie om je aan te melden voor de workshops waar je interesse hebt. Het hoeft niet, maar hierdoor kan ik tijdens de workshop nóg beter inspelen op jouw behoefte.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Mind yourself, BeMinded.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).

Mocht je liever een gebruik maken van coaching, dan kan dat natuurlijk ook.

Ook bedrijven mogen contact met mij opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden en de kosten.