Coaching binnen bedrijven


Coaching binnen bedrijven is een dienst die vanuit BeMinded geboden wordt. BeMinded is bereidt tot individuele coaching voor uw werknemer, of een samenwerking, bijvoorbeeld als ondersteunend teamcoach.

Zoekt u voor uw klantenservice een ondersteunend teamcoach?

Klantcontact en échte service is één van mijn passies. Naast mijn coachpraktijk ben ik dan ook al ruim tien jaar werkzaam binnen dit gebied. De afgelopen tien jaar heb ik mogen uitgroeien tot een kundige en communicatief vaardige duizendpoot met helicopterview, bekend met de veelvoorkomende hectiek en kennis over het vak en verschillende bedrijfsculturen. Kortom: inzicht in het reilen en zeilen van klantcommunicatie en klantbeleving en de zakelijke/commerciële aspecten daar omheen.

 

Wat heeft u er aan?

Als u naar de cijfers kijkt, ziet u terug in uw analyses dat de beste kwaliteit in dienstverlening, de hoogste klanttevredenheid behaald worden, als uw medewerkers goed in hun vel zitten en de juiste tools hebben om hun werk goed uit te voeren en privé en werk in de juiste verhouding weten te scheiden. En om dat voor elkaar te krijgen moet er naar het hele plaatje worden gekeken. Wat speelt er voor de medewerkers nog meer mee? Hoe staan zij hierin, wat zijn hun persoonlijke valkuilen en waar zit hun kracht? Hier de ruimte voor bieden maakt dat uw medewerkers met die oprechte glimlach die ze nodig hebben voor het goed uitvoeren van hun vak, aan hun bureau zitten. Als ondersteunend teamcoach kan ik u helpen binnen deze taken waar zelfs de beste teamleider niet aan toe komt, maar die zeker net zo belangrijk zijn.

U zult gaan merken dat deze investering – een (tijdelijk) ondersteunende teamcoach een enorme kostenbesparing voor het bedrijf is.

Want als het mis gaat bij de klantenservice, werkt dat door in alle processen binnen het hele bedrijf. Op tijd erbij zijn, scheelt zoveel geld. Omdat uw medewerkers in de meeste gevallen zullen kunnen blijven doorwerken. Dit scheelt voor u in de kosten van het verzuim en het externe coaching – of re-integratie traject.

(Tijdelijk) inzetbaar als ondersteunend teamcoach voor het terugbrengen van stabiliteit.

Hiervoor ben ik 6 – 24 uur per week beschikbaar voor coaching van uw medewerkers, het opstellen van duidelijke actieplannen en het terughalen van tevredenheid van uw medewerkers en terugbrengen van verzuim. Kosten en werktijden uiteraard in overleg.

Bij interesse in mijn diensten mag u mijn CV opvragen, zodat u kunt zien wie ik ben, welke vaardigheden ik heb opgedaan en wat ik kan inzetten. U kunt mij natuurlijk ook bellen voor een kennismaking en goed gesprek bij een kopje koffie.

Met vriendelijke groet,

BeMinded Coaching

Tanja van de Pol

06- 17 87 87 87