BeMindedBeleving (Blogs)

BeMinded gaat het Beleven….

Daar ga ik dan, als startend ondernemer. Gedreven, enthousiast, vol ideeën en potentie. Mijn dagen vul ik met werven, brainstormen, netwerken, coachen, het voorbereiden van trainingen en vooral met doen. Ik kan je dus nú al vertellen dat ik heel veel beleef.

Het is allemaal even spannend en garanties zijn er niet. Dit is geen 9 -5 baan waarbij je op vaste tijden het werk achter je laat, of uitklokt. Het is een levensstijl. Een levensstijl die mij de mogelijkheid biedt om te doen wat ik leuk vind, wat mij drijft & waar ik goed in ben. Een verantwoordelijkheid die mij stimuleert om me te ontwikkelen op punten waar ik beter in wil worden en die mij voldoening biedt waardoor ik na een lange dag vol nieuwe inspiratie en belevenissen tevreden in bed ga liggen en besef:

“Ik heb precies dat gedaan wat ik wilde doen, ik ben een gelukkig mens”.

Als ondernemer is het, heb ik mij laten vertellen, ook erg belangrijk om gezien te worden.

Lange tijd heb ik mijzelf buiten de schijnwerpers gehouden. Eerst veilig in loondienst; nooit gedreven of uitgedaagd genoeg om mij te willen verbinden door middel van een contract. Maar in mijn start als coach merk ik het ook. Mijn klantenkring en mijn doel werkt daar aan mee; het gaat en draait toch allemaal om mijn klanten? Maar dát is lekker makkelijk.

Nou was ik gisteren op een startersdag voor ondernemers en ineens kwam het binnen; “Ga doen! Vertel je verhaal! Laat jezelf zien! “.

Dat zou een eitje moeten zijn, want ik ga prat op eigenheid.

Ik ben trots op mijn eigenheid en dit is wat mij betreft een unique sellingpoint. Ik ben niet standaard, ik werk niet in een standaard ruimte en ik coach niet standaard. Dus ik kan volop vertellen over mijn eigenheid. Maar als ik dan nadenk over hoe ik dat moest verwoorden, liep ik toch weer vast. Want eigenheid, dat doe je toch gewoon? Dat uit zich toch in daden?

Behalve dat ik het voordeel heb dat ik de tijden en de locatie zelf mag bepalen is het ook heel erg hard werken. Ik bepaal niet alleen mijn tijden, maar ook mijn werkmethoden, de invulling en daarmee de groei van mijn bedrijf. Daarentegen hoef ik mijn inspiratie niet uit te stellen totdat ik op kantoor ben. En ben ik nog nooit zo betrokken bij een baan geweest. Zo kan ik op een terras bezig zijn met zakelijk dingen, zoals administratie, brainstormen, het verzamelen van informatie of vergaderen, of met het uitbreiden van mijn netwerk. En een coachingsgesprek voeren gaat perfect samen met een wandeling langs de Lek.

Mijn manier van werken, mijn visie, mijn keuzes, dát is wie ik ben.

Dat is mijn eigenheid, en dát is wat ik kan laten zien. Daarom mijn keuze voor een blog. Voor toekomstige klanten een manier om mij beter te leren kennen en daarom beter te kunnen bepalen of ik bij ze pas, en voor mijn omgeving een manier om mijn ontwikkelingen als coach en ondernemer te kunnen volgen.

Ik vind het spannend. Want ik ga het echt beleven!

Ben jij benieuwd wat ik allemaal doe, zie, denk, hoor en beleef? Waarom ik werk zoals ik werk en wat mij drijft en inspireert? Wil jij mijn kwaliteiten als coach en als ondernemer leren kennen? Hou dan deze blog in de gaten, of laat je op de hoogte stellen voor een groot deel van de  belevingen van BeMinded.

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

Mind yourself & BeMinded.
Tanja van de Pol

Ik werk in de regio/ provincie Utrecht als (creatief) life coach en trainer voor vrouwen met een gedachtenstorm. Daarnaast werk ik aan een serie video-empowerment. Coaching op locatie valt onder de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over coaching of trainingen of voor een gratis kennismakingsgesprek. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).