BeMinded Extra’s

 

BeMinded Extra’s zijn de extra diensten en artikelen die BeMinded aanbiedt. Soms is coaching niet de aangewezen methode en dan is één van mijn extra diensten zeer geschikt als aanvulling daarop. Waarom zou ik dat niet aanbieden, en waarom zou jij daar geen gebruik van maken?

 

 

Dus ik ga uitleggen welke die BeMinded Extra’s zijn:

 

  • De trainingen richten zich op vrouwelijkheid, zelfvertrouwen, seksualiteit, eigenheid en persoonlijke balans.
  • Daarnaast biedt BeMinded ook spoedhulp aan. . De Mind-me-moments. Voor sparbehoefte tussen de gesprekken door. Omdat dat soms fijn is, omdat het kan.
  • Het is nog niet veel voorgekomen, maar vanuit BeMinded wordt er meer geschreven dan blogs. Artikelen die interessant zijn zullen hier geplaatst worden.

 

En wat er nog meer te zien is:

  • BeMinded laat zichzelf (en haar flaws) zien op Instagram, vaak zichtbaar onder de #bemindedbeleving of #gedachtenstorm maar natuurlijk zou #nofilter ook toepasselijk kunnen zijn. Ga ik je daar ook tegenkomen?
  • Gratis Video – Empowerment. Elke maandag en vrijdag op facebook en mogelijkheid tot sparren in de facebookgroep.
  • En natuurlijk Facebook, niet te vergeten. Ook daar kun je me tegenkomen. Ik zou zeggen: LIKE en DEEL!
  • Ook begint het vloggen een beetje te komen, waarin ik natuurlijk elke keer weer een tip voor je wil achterlaten. Dus om dat te volgen ga je naar mijn youtube kanaal.

 

Wil je op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe content geplaatst wordt? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief:
 

Wil je meer weten over de diensten?  Uitgebreidere informatie staat omschreven onder de verschillende tabbladen (Workshops en M³). Kun je niet vinden wat je wil weten, dan kun je altijd contact opnemen om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

Mail voor meer informatie naar  info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87.

Mind yourself & BeMinded.