Beleef BeMinded Zelf!

 

Meteen toen ik begon met bloggen wist ik een verzamelnaam voor mijn blogs. BeMindedBeleving. Dat was niet moeilijk, want mijn bedrijf heeft BeMinded en als startende ondernemer beleef je nogal wat. Het is ontzettend leuk om tussen het netwerken, de administratie, de gesprekken en al mijn andere werkzaamheden door te schrijven over alles wat ik mee maak, als coach, als startend ondernemer en als mens. Het lezersaantal heeft mijn verwachtingen nú al overtroffen en ik krijg zo’n leuke reacties binnen.

Maar BeMinded is niets zonder haar klanten. En natuurlijk wil ik niet alleen mijn verhaal vertellen. Nog liever dan dat hoor ik mijn klanten. En ook wil ik jóu horen, naar jou luisteren en vind ik jouw verhaal interessant. Ik wil horen wat je vindt en waar je mee bezig bent, en ik wil vooral horen waarmee ik jou zou kunnen helpen.

Dus nu draai ik het om: Want is het niet veel leuker als jíj zelf BeMinded beleeft en ervaart? Daarom: Beleef BeMinded zelf. Ik zit er klaar voor. Je mag per emailadres 1 vraag stellen, die ik gratis beantwoord.

Je zult zien dat het formuleren van je vraag je al inzicht geeft over dát wat jou nu bezighoudt en misschien zelfs belemmert. En dat het prettig is om gecoacht te worden. Ik nodig jou daarom uit om hier nú iets mee te doen!

Hoe duidelijker en uitgebreider jij je vraag stelt, hoe duidelijker het antwoord. Probeer je situatie in het kort te schetsen, en vertel iets over je zelf. Maar stel vooral die vraag waarmee ik je verder kan helpen.

Schroom dus niet en stuur je vraag naar info@beminded.nl

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN
RSS

Mind yourself & BeMinded.