Afspraak maken

Laten we eerst eens kennismaken.

 

Een intake is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze kennismaking duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Omdat het belangrijk is dat er persoonlijk contact ontstaat en wij elkaar leren kennen. Zo kunnen we vrijblijvend zien welke coaching of trainingen geschikt is voor jou en jouw situatie, maar natuurlijk ook of je een klik voelt met mij als coach.

Dit kennismakingsgesprek vindt plaats op locatie, bij jou thuis of via Skype.

 

Na de kennismaking:

Als jij besluit te starten met coachen, ontvang je na het kennismakingsgesprek een startpakket. Hierin zit een persoonlijk werkboek, zodat je al je ‘huiswerk’ vooraf al kunt bekijken, je notities overzichtelijk kwijt kunt en de aanmeldformulieren zodat je deze niet meer hoeft uit te printen. Zodra je dit pakket ontvangen hebt, plan je je eerste afspraak in op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Flexibiliteit rondom online coaching.

Een afspraak voor online coaching plan je (minimaal 24 uur van te voren) eenvoudig in via het online reserveringssysteem. Wat een luxe! Want als jij dan plotseling ruimte hebt waar je dacht dat niet te hebben, is dat geen enkel probleem. Let wel even op het volgende: de coaching start pas na het kennismakingsgesprek.

 

Wil jij graag een afspraak inplannen voor kennismakingsgesprek ?

Dan kijk ik uit naar je aanmelding. En omdat we het zo basic mogelijk houden kun je hier gewoon voor hiervoor mailen of bellen naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87.

 

Mind yourself & BeMinded.

Tanja van de Pol