Afspraak maken

Afspraak maken voor het starten met coaching of een workshop begint met een intake.

Een intake is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier reserveren we een half uur tot 3 kwartier voor. Op deze manier kun je vrijblijvend zien welke coaching of workshop geschikt is voor jou en jouw situatie, maar natuurlijk ook of je een klik voelt met mij als coach. Andersom bekijk ik of ik jou van dienst kan zijn.

De intake vindt plaats op locatie of via Skype.

Wil je eerst duidelijkheid over de kosten? Dat kan natuurlijk ook.  Als je contact met mij opneemt, dan maak ik graag een offerte voor je.

Geen wachtrij – en Flexibel. Dus maak een snelle start.

Er is geen wachtrij voor coaching, dus je zult op zeer korte termijn kunnen starten. Wel start de coaching pas na het kennismakingsgesprek. Afspraken voor coaching of een datum voor de workshop zullen we aan het einde van het kennismakingsgesprek in overleg inplannen.

Goed nieuws; vanaf januari komt er een agenda online waarmee jij zelf (tot maximaal 3 dagen van te voren) je afspraak kunt inplannen op de beschikbare tijdstippen. Wat een luxe! Want als jij dan plotseling ruimte hebt waar je dacht dat niet te hebben, is dat geen enkel probleem.

Wil jij graag een afspraak inplannen voor kennismakingsgesprek?

Dan kun je contact met mij opnemen door een mail te sturen naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87. BeMinded heeft ruimte openingstijden en als jij je telefoonnummer en voicemail achterlaat dan bel ik je altijd terug.

Mind yourself & BeMinded.