3 TIPS VOOR EEN RELAXTER EN GELUKKIG LEVEN!!!!!

 

Voel jij je ook soms rot door al die happy successtory berichten die je steeds vaker voorbij ziet komen? Berichten over hoe iemand van miserabel naar ge-wel-dig en stralend is gegaan? Lees dan nú mijn 3 tips voor een relaxter en gelukkig leven!

Je kent de verhalen: Over hoe eenzaam ze was, en nu geniet van een gezellig en druk sociaal leven. Een verhaal van iemand die een rotbaan had en nu – door het krijgen van een droombaan – kan gaan rentenieren. Of hoe je iemand wordt die blaakt van zelfvertrouwen. Meestal zijn het berichten met een stuk of 7 tips waardoor je instant gelukkig wordt.

 

De tips zijn leuk, maar vaak niet volledig. Ondanks al je goede bedoelingen krijg je al snel het gevoel dat je een mislukkeling bent. Het lukt 3 dagen om de tips te volgen. En dan val je weer terug in je oude gewoonten. Weg kans op geluk! Je loopt steeds vast. En je vraagt je af hoe al die anderen van die happy successtory berichten dat dan doen. Herkenbaar?

 

Ik kan je vertellen dat die artikelen of berichten reclame zijn, een marketingstrategie. Het is wat mensen aanspreekt. Een snelle oplossing voor een fantastisch leven. En met een fantastisch plaatje erbij wordt het nog aantrekkelijker. Want dat wil jij toch ook? Het werkt voor de likes en met genoeg likes denk jij automatisch dat het product of de tip wel goed móet zijn. Maar werkt het ook voor jouw geluk?

Daarnaast word er vaak geen aandacht besteed aan hoe de tips in jouw leven passen. Je omgeving wordt niet meegenomen in de veranderingen die je doormaakt. Terwijl diezelfde omgeving er wel de invloed van ondervindt. Vaak wordt een verandering die plotseling wordt ingevoerd zelfs vanuit verzet tegengewerkt.

 

Even heel eerlijk: Ze bestaan echt hoor … die mensen die meestal gelukkig en relaxed zijn. Het is dus echt niet onmogelijk om meer grip op je leven te krijgen en om meer geluk te ervaren. De kans is heel groot dat die gelukkige mensen ook tips hebben gekregen. De JUISTE tips. Dat zijn de tips die werken én vol te houden zijn. Ze zijn haalbaar én gericht op het totaalplaatje. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat jij dat geluk met de juiste tips ook kunt bereiken.

 

 

Omdat ik jou dat niet wil onthouden, ga ik toch 3 TIPS geven die gegarandeerd helpen bij het krijgen van een relaxter en gelukkig leven.

Waarom? Omdat ik denk dat het heel goed is om kennis en kunde te delen en om tips te geven. En omdat ik geloof dat tips wel echt kunnen werken als ze op de juiste manier worden toegepast. De juiste toepassing begint bij tip 1.

 

Wil jij ook een relaxed en gelukkig leven hebben? Lees dan mijn 3 tips:

Tip 1: Onthoud dat veranderen een proces is. Iets wat tijd kost. Neem jezelf en je wens iets te veranderen serieus: geef jezelf de tijd en de rust om een verandering door te voeren. Het is onmogelijk om van de ene op de andere dag een andere mind-set te hebben. Net zoals het niet realistisch is om voor altijd 24/7 gelukkig te zijn.

Tip 2: Doe het samen. Durf te vragen! Als jij je niet energiek, stralend of gelukkig voelt moet je eerst ontdekken wat je doet, waar het wringt en hoe je het anders zou willen. Pas dán kun je oplossingen bedenken, en dan moet je er nog mee oefenen. Door hier met iemand over in gesprek te gaan sta je sterker in je proces.

Tip 3: Bekijk mijn website eens. Je ziet snel genoeg of ik je aanspreek en of ik iets voor je zou kunnen betekenen. Of maak gewoon eens een afspraak met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te zien of ik bij jou en het proces dat je wil aangaan pas. En mocht ik je niet kunnen helpen, dan weet ik misschien iemand die dat wel kan.

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

 

Heb jij naar aanleiding van dit artikel tips voor mij? Dan zie ik ze graag tegemoet.

Succes onderweg naar je relaxtere en gelukkige leven!

BeMinded Coaching – Minded by me, Minded by you.

 

 

 

Facebook
Facebook
info@beminded.nl
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN

Mind yourself & BeMinded.
Tanja van de Pol

Ik werk in de regio/ provincie Utrecht als (creatief) life coach en trainer voor vrouwen met een gedachtenstorm. Daarnaast werk ik aan een serie video-empowerment. Coaching op locatie valt onder de mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over coaching of trainingen of voor een gratis kennismakingsgesprek. Mail naar info@beminded.nl of bel 06 17 87 87 87 (ook in de avonden en het weekend).
Met vriendelijke groet,

Tanja van de Pol